Lahendus, mis peaks olemas olema absoluutselt igas lastetoas

Anna-Liisa Mets
, Kodustiil.ee vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Shutterstock

Kõik muu võib lastetoas olemas olla, aga voodi ja veel üks hästi läbimõeldud lahendus lihtsalt peavad olema.

Iga lapse toas peaks tänapäeval olema nimelt oma kindel koht lugemisnurgal. See peab olema hoolega läbimõeldud osa toast, kus lapsele on loodud kõik tingimused selleks, et mõnusalt lugeda, vahendab portaal Realtor.

Kuna laste vähene huvi lugemise vastu on üha süvenev probleem, tuleb lapsevanemal anda endast kõik, et järeltulijail oleks tahtmist raamatuid lugeda. Lugemisnurk on selleks suurepärane lahendus.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sarah badger (@sarahbadger1984) on

«Lastele meeldivad kõikvõimalikud peidetud, varjatud ja salajased paigad,» räägib kodukujundusekspert Darla DeMorrow. Kui lugemisnurk on õdusalt sisustatud, muust toast ehk pisut eraldatud, varustatud patjade, kardinate, piisava hulga lugemis- ja meeleolulampidega, ei suuda lapsed sellele vastu panna, räägib ta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Meera @ First Sense (@firstsenseinteriors) on

Lugemisnurga puhul on oluline ka see, et see asuks raamaturiiulile võimalikult lähedal ja et raamatud, mis riiulisse paigutatud, oleksid lapsele kindlasti eakohased ning mugavalt kättesaadavad - maast laeni riiulid selleks ei sobi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @dwellinggawker on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles