Kirjandusfestival Prima Vista otsib vabatahtlikke

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kirjandusfestival Prima Vista rongkäik.
Kirjandusfestival Prima Vista rongkäik. Foto: Sille Annuk / Postimees

Prima Vista ootab sind Lõuna-Eesti suurimale kirjandusfestivalile vabatahtlikuks! Kui sind paeluvad melu ja raamatud ning tahaksid lähemalt näha kirjanikke meilt ja mujalt, siis anna endast julgelt märku.

Vabatahtlikke on vaja nii raamatu ja roosi päevale 23. aprillil kui ka festivalile eelneval nädalal ning festivali ajal.

Vabatahtlike ülesanded raamatu ja roosi päeval on Tartu kaubamajas rooside jagamine. Festivali eel ja festivali ajal saavad vabatahtlikud abiks olla nii plakatite linna peale viimises kui ka üritustel infoletis olles ja kõrvaklappe jagades. Kel rohkem jõudu, saab abiks olla näiteks toolide paigutamisel või kergemate asjade tõstmisel.

Ülesannete kohta saab täpsemat infot vabatahtlike koordinaatorilt Kristin Tohvrelt (kristin.tohvre@ut.ee), kellel võib oma panustamise soovist teada anda.

Kõigile vabatahtlikele paneb Prima Vista omalt poolt välja meened, lisaks on võimalik osaleda lodjasõidul.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles