Unistuste öö? 130-aastane raamatukogu pakub ka öömaja

Copy

Kui sa oled kunagi unistanud sellest, et võiksid kaunis ajaloolises raamatukogus pikemalt aega veeta, siis see võimalus on täiesti olemas. Ühendkuningriigis, Põhja-Walesis asub Gladstone’i raamatukogu, mis on ümber kohandatud ka majutusasutuseks ja pakub ulualust nii kirjanikele, lugejatele kui uudishimulikele mõtlejatele.

Raamatukogu sai oma nime poliitik William Gladstone’ilt, kes andis raamatukogule oma isiklikust kogust üle 150 000 raamatu, edastab BookBub.

Enne surma avaldas Gladstone soovi, et tema raamatud oleks kõigile kättesaadavad ning et tema raamatukogu oleks avatud kirjanikele ja mõtlejatele, kes peavad omavahel intelligentseid vestluseid.

130-aastane raamatukogu pakubki seda võimalust igaühele, kes tahab seal pikemalt peatuda ja õppida. Külastajatele on 26 hubast magamistuba, milles on veel omakorda erinevate teostega raamaturiiulid.

Peale majutuse saab Gladstone’i raamatukogus osa võtta mitmest kirjanduse ja kirjutamisega seotud kursustest, et austada William Gladstone’i pärandit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles