Raamatud, mis sobivad lugemiseks kiire elutempoga inimesele

Copy
Foto: pexels.com

Need inimesed, kes on väga hõivatud, näiteks tööga ei pruugi leida aega lugemiseks. Siiski võiks ikkagi lugemiseks veidike aega võtta. Need raamatud sobivad sulle lugemiseks just siis, kui oled pigem hõivatud inimene. 

1. «Abielu Rosiega» Graeme Simsion 

Projekt Rosie, naiseotsing, on lõppenud ning geneetikaprofessor Don ja meditsiinitudeng Rosie on õnnelikus abielus. Ent juba ootavad neid uued katsumused, Rosie on rase. Don seab eesmärgiks välja selgitada kõik, mis isaks saamisega seondub, kuid omapärane uurimismeetod viib ta seadusega pahuksisse. Õnneks on nõu andmas tema parim sõber Gene, kes saabub New Yorki pärast lahkuminekut abikaasa Claudiast. Nii tegelebki Don korraga tohutu hulga probleemidega, uurib «teaduslikult» rasedust, püüab uuesti kokku viia Gene’i ja Claudiat, päästab pesapallifänn Dave’i firmat ning ei pane tähele suurimat probleemi: ta võib ilma jääda Rosiest ajal, mil naine teda kõige rohkem vajab.

2. «Harry Potter ja Azkabani vang» J.K. Rowling 

Algab kolmas õppeaasta Sigatüüka Nõiduse ja Võlukunsti Koolis. Kooli saabunud lapsi ootab ees ebameeldiv üllatus. Azkabani võlurite vanglast on põgenenud ohtlik kurjategija ning kooli tuuakse vangivalvurid, kes on jubedamad kui vangid ise. Loomulikult satub Harry taas sündmuste keerisesse, kus talle on abiks truud sõbrad Ron ja Hermione.

3. «Aasia hullult rikkad» Kevin Kwan

Kui newyorklane Rachel Chu nõustub veetma suve Singapuris, et külastada oma poiss-sõbra «traditsioonilist» Hiina perekonda, arvab ta, et sellest tuleb rahulik või suisa natuke igav reis. Kuid tal ei ole aimugi, mis teda ees ootab! Nicki lapsepõlvekodu on palee. Üles kasvades sõitis ta rohkem eralennukite kui autodega. Nad lähevad Racheliga aasta kõige olulisemasse pulma. Jah, ja Nick on juhtumisi ka üks Aasia kõige ihaldatumaid poissmehi ning ta aukartust äratav ema ei ole just eriti kindel, et Rachel on tema jaoks see õige.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles