Fotod: Tõrva Raadio esitles raamatut

LEPM
Copy
Tänavu viieaastaseks saanud Tõrva Raadio meeskond esitles raamatut «Tõrva Raadio lood».
Tänavu viieaastaseks saanud Tõrva Raadio meeskond esitles raamatut «Tõrva Raadio lood». Foto: Maido Ruusmann

Tõrva Raadio meeskond esitles täna raamatut «Tõrva Raadio lood».

Käesoleva aasta 6. augustil möödus viis aastat Tõrva Raadio esimesest eetriminutist. Esitlusel tutvustas raamatut koostaja Kaspar Metsar.

155-leheküljeline raamat annab ülevaate Tõrva Raadio kujunemisest, statistikast, programmist ja meeskonnast. Teksti ilmestavad raadiotegijate meenutused ja tsitaadid ning rohke pildimaterjal.

Tõrva vallavanem Maido Ruusmann lausus, et tal oli toona ja on praegu veel rohkem hea meel, et viis ja pool aastat tagasi Tõrva noortevolikogule välja pakutud idee teha Tõrvas oma raadio langes viljakale pinnasele. «See sütitas meie noored, liidab neid ja hoiab tugevat sidet kodukohaga,» lausus Ruusmann.

Raamatud tulevad saadavale Tõrva Coopi poodidesse, Rahva Raamatu kauplustesse ja Tõrva raamatupoodi. Raamatute müügitulu läheb raadio edasise tegevuse toetuseks. Raamatu väljaandmist toetas Eesti Kultuurkapital.

Tõrva Raadio on noorte poolt eestveetav vabatahtlik mittetulunduslik hooajaline raadio, mis levib Tõrva piirkonnas FM sagedusel 90,0 MHz ja interneti vahendusel kõikjal maailmas. Rohkem infot leidub Tõrva Raadio kodulehel raadio.torvanoored.ee ning Tõrva Raadio Facebooki ja Instagrami lehtedel.

155-leheküljeline raamat «Tõrva raadio lood» annab ülevaate raadio kujunemisest, statistikast, programmist ja meeskonnast.
155-leheküljeline raamat «Tõrva raadio lood» annab ülevaate raadio kujunemisest, statistikast, programmist ja meeskonnast. Foto: Maido Ruusmann
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles