Meistrite liiga algab taas. Kas lõppeb Inglismaa ja Hispaania meeskondade domineerimine?

Karl-Joosep Küngas
Copy
Juergen KLOPP FOTO: Frankhoermann/sven Simon/Imago Images/Sven Simon
Juergen KLOPP FOTO: Frankhoermann/sven Simon/Imago Images/Sven Simon Foto: Frankhoermann/sven Simon/Imago Images/Sven Simon

Euroopa klubijalgpalli tugevaim sari saab avalöögi ja eesootav hooaeg tõotab tulla võimas. Õhus on küsimused, kas Liverpool suudab korrata 70ndate lõpus sooritatud vägitegu ja võita Euroopa tugevaima võistlussarja kahel hooajal järjest. Kumb jääb sel korral peale, kas Messi või Ronaldo ning ehk tõstab kumbki neist taas kord karika pea kohale? Sellele kõigele saame vastuse pärast kaheksat kuud, kui 30. mail peetakse Türgis Atatürki Olümpiastaadionil Meistrite liiga finaal.

Loosi tahtel lähevad teist aastat järjest vastamisi Napoli ja Liverpool, kes kuuluvad E-alagruppi. Tiitlikaitsja Liverpooli vorm on hiilgav ja Inglismaal ollakse pidurdamatus hoos, viiest mänguvoorust on kirjas täisedu 15 punkti. Omad võimalused on ikkagi ka Napolil, sest kindlasti on neil väga hästi meeles eelmisel hooajal kodus peetud kohtumine, kui Lorenzo Insigne 90. minuti väravast saadi magus 1:0 võit. Olenemata tänasest tulemusest ei tohiks kummalgi meeskonnal edasipääsuga raskusi tulla.

FOTO: Graphic News
FOTO: Graphic News Foto: Graphic News
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles