Dagmar Lamp: väsinud vallalised Eesti naised (34)

Dagmar Lamp
, Teemaveebide osakonna juhataja
Copy
Dagmar Lamp
Dagmar Lamp Foto: Liis Treimann / Postimees

«Ma olen nii väsinud sellest kuradi deidijamast,» ohkas eile üks mu sõbranna. Ta on 30ndates, tal on vinge töö, fantastiline iseloom, suurepärased sõbrad, imeline rinnapartii. Ta peaks olema iga mehe unistuste naine. Ja ometi on ta üks neist tuhandetest Eesti naistest, kes sõuavad iga päev kohtingulainetel.

Me nõustusime temaga. Sest me kõik oleme väsinud. Tinder ja kohtingud on ju toredad, muidugi! Nii vahva on kohtuda uute inimestega. See tekitab elevust, kui sa mõtled, et paratamatult tuleb hetk, kui üks esimene kohting on see, millest saab su viimane esimene kohting (vähemalt mõneks ajaks). Sest millalgi see peab ju tulema, igaühe jaoks on kuskil keegi, kas pole?

Nii tuleb järjekordne kolmapäev või reede või laupäev, kui me teeme endale näo pähe, sätime juuksed korda, valime riietust natuke hoolikamalt. Südame põksudes astume kodust välja ning tuletame endale meelde: hoia süda vaba! Hoia meel avatud! Ole uudishimulik, ole autentne, ole siiras! Ja kui me natuke pelgame, siis tulevad meelde ema sõnad: «Ega sa temaga abielluma pea, mine vaata lihtsalt üle!»

Kommentaarid (34)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles