DPD toob pakiautomaadid suuremate ärihoonete juurde

Tarbija24
Copy
DPD pakiautomaat Telia ärihoone juures
DPD pakiautomaat Telia ärihoone juures Foto: DPD Eesti

Kui seni on pakiautomaate enamasti kaubanduskeskuste lähedusse paigaldatud, siis nüüd kavandatakse pakiautomaate üha rohkem ka suuremate ärihoonete juurde, vahendas DPD.

Sel aastal on DPD Eesti tegelnud uute pakiautomaatide paigaldamise ning laiendamisega. Teiste hulgas sai hiljuti paika ka pakiautomaat Tallinnas Telia ärihoone juures. 

Telia halduse osakonna juhataja Mari-Liis Vihula selgitas, et nende majas töötab üle 800 inimese ja paljud tellivad e-poest töövahendeid (arvutitarvikuid jms.), mis on seni tulnud majja kulleriga. «See tähendab, et sekretär pidi need vastu võtma, informeerima paki tulekust ja tuletama tellijale meelde, kui see on unustanud mõistliku aja jooksul oma pakile järgi minna,» märkis Vihula ja lisas, et uuelt pakiautomaadilt loodetakse eelkõige just sekretäride pakitöötleja kohustustest vabastamist ning kogu protsessi efektiivsemaks muutmist.

DPD Eesti e-ärisuuna juht Margot Heinsalu lausus, et kuna inimesed veedavad päris suure aja päevast töö juures, siis on hea, kui kõik vajalikud toimetused saab sujuvalt sobitada igapäevasele trajektorile. «Oleme uute pakiautomaatide asukohtade valikul analüüsinud, millistel trajektooridel inimesed liiguvad, lisaks oleme võtnud arvesse klientide ettepanekuid ja soove,» märkis Heinsalu. 

DPD Eesti on selle aastaga oma võrgustikku lisanud 32 uut pakiautomaati ja jätkab novembri jooksul tihedamalt kasutuses olevate automaatide suuremaks ehitamisega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles