Lähipäevad toovad päikselisema ilma ja miinuskraadid

BNS
Copy
Pilved ja päike.
Pilved ja päike. Foto: Volker Riechert/PantherMedia / Volker Riechert

Lähipäevil on ees ootamas päikeselised ilmad, samas toob vähese pilvisusega taevas kaasa ka miinuskraadid, prognoosib ilmateenistus. 

Pühapäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub kagu- ja idatuul 2-8, öö hakul saartel puhanguti kuni 12 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -3 kuni -8 kraadi, kohati tuleb -10 kraadi, saarte rannikul on aga kohati oodata kuni 2 kraadi sooja. Päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Lõuna-Eestis on pilvisem ja kohati võib vähest lund sadada. Puhub kagu- ja idatuul 2-8 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -4 kuni +1 kraadi. 

Esmaspäeva öösel on pilves selgimistega olulise sajuta ilm. Puhub kagu- ja lõunatuul 2-8 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -2 kuni -7 kraadi, saarte rannikul tuleb kuni +2 kraadi. Päeval on pilves selgimistega olulise sajuta ilm. Puhub kagu- ja lõunatuul 2-8 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -2 kuni +3 kraadi. 

Teisipäeval on pilves selgimistega olulise sajuta ilm. Puhub lõunakaare tuul 3-8, rannikul puhanguti 12 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -2 kuni -6 kraadi, Lääne-Eestis -2 kuni +2 kraadi. Päeval on pilves selgimistega olulise sajuta ilm. Puhub lõunakaare tuul 3-8, rannikul puhanguti 12 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -2 kuni +2 kraadi. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles