Esitlus 10.12 ⟩ Kirjutaja Getter esitleb inspiratsiooniraamatut «88 õnnehetke»

Copy
Getter Lukjanov.
Getter Lukjanov. Foto: Triin Maasik

10. detsembril kell 18:30 esitleb Kirjutaja Getter Solarise Apollos oma teist raamatut «88 õnnehetke».

Me kõik otsime õnne. Tahame olla õnnelikud ja soovime seda ka oma lähedastele. Mis see õnn siis ikkagi on? Kuidas seda leida ja mismoodi elada nii, et iga päev oleks õnnehetki aina rohkem? Erinevad rahvusvahelised õnneuuringud on nendele küsimustele vastuseid otsinud kaua. Tulemused on jahmatavalt lihtsad – õnn peitub pisiasjades, igapäevastes tegevustes ja inimese üleüldine õnnetase sõltub tema keskmisest tujust. Seega mida rohkem on inimese päevas õnnelikke hetki, seda õnnelikum on terve tema elu.

Kuidas aga üleöö õnnelikum olla? Püsiv õnnelikkus on harjutamise tulemus ning inspiratsiooniraamat «88 õnnehetke» annab 88 erinevat ideed ja näidet, kuidas saaksid oma ellu rohkem õnne tuua. Raamatus jagavad oma õnnehetki või mõtisklusi õnnest enam kui 50 eestlast. Lisaks õnnehetkedele leiab raamatust õnneuuringute kokkuvõtteid, kasulikke harjutusi ja mõtlemapanevaid tsitaate.

- 88 erinevat õnnehetke

- rahvusvaheliste õnneuuringute tulemused

- kasulikud harjutused

- mõtlemapanevad tsitaadid

Tule õnneraamatu esitlusele, kus oma värskeid õnnehetki ja arusaamist õnnest jagab Kirjutaja Getter. Lisaks räägib ta raamatu sünniloost, oma üles-alla teekonnast õnneni ning mis see kauaigatsetud eesmärk siis endas täpsemalt kujutab.

Getter on enam kui 15 aastat tegelenud aktiivselt kirjutamisega, olnud vabakutseline ajakirjanik ja täna peamiselt copywriter ning sisulooja oma sisuloomeagentuuris Kirjutaja. Tema sulest on sündinud rohkelt artikleid ja mitu toimetatud raamatut. 2017 ilmus tema esimene teos «Elu suurimat imet oodates» ning 2019 teine «88 õnnehetke». Enda sügavamatesse kihtidesse vaatlemisega alustas ta juba üle 10 aasta tagasi ning on tänaseks mõistnud, et miks see Buddha siis ikkagi naeratab.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles