Galerii ja video ⟩ Marju Karin esitles raamatut naistele, kes elavad kirega, tulihingeliselt ja täiel rinnal

Copy

Marju Karin esitles 30. jaanuaril Solarise Apollos raamatut «Naine. Otse ja ausalt», mis on vastulöök Jesper Parve raamatule «Mees. Otse ja Ausalt». 

Marju Karin «Naine. Otse ja ausalt».
Marju Karin «Naine. Otse ja ausalt». Foto: Jes kirjastus

Sellest teosest võib Jesper Parve sõnul saada aasta üks ühiskonda šokeerivaim, kõneainet pakkuvaim, maa sisse tambituim ja taevani kiidetuim raamat. See on täiesti uus, inspireeriv, silmiavav ja kaasahaarav jutustus naisest ja naiselikkusest läbi Marju silmade.

«See siin on minu lugu. Lugu päris naiselt, päris naistele. Naistele, kes elavad oma elu just nii, nagu nemad seda just kõige paremini oskavad – kirega, tulihingeliselt ja täiel rinnal. Vahel elus pettudes, vahel sellest rõõmu tundes. Just sellistele naistele, kes ükskõik kui raske ka poleks, hambad ristis, uuesti tõustes, ikka ja jälle ujuvad välja ka kõige hullematest hetkedest oma elus. Sest kurat, seda me oskame, kuna oleme ikkagi Naised!» tutvustab Marju Karin oma teost.

Jes Kirjastuse juht Jesper Parve peab Marju karini raamatut kohustuslikuks kõigile. «Kohustuslik nii naistele kui meestele. Nii noortele kui vanadele. Nii šovinistidele kui ka feministidele. Et kui kuradi võimas on ikkagi üks Naine,» märgib ta. «Suur kummardus Marjule nii julgelt elatud elu eest ning veel sügavam kummardus nende inspireerivate sõnade ning mõtete eest, mis on kirjas siin teoses. Sina oledki see Naine. Suure algustähega!»

Loe raamatu kohta lähemalt:

NB! 06. veebruaril kell 18 toimub raamatu esitlus ka Tartu Kaubamaja Apollos.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles