LOE MIDAGI ⟩ E-ajakirjade laenamine muutub veelgi lihtsamaks

Linda Pärn
, raamatuportaali toimetaja
Copy
Foto: Shutterstock

Alates 23. veebruari õhtust saab OverDrive'i e-raamatukogust laenata ka võõrkeelseid e-ajakirju, mida sai varem laenata RBdigitalist. Valikus on aga veel rohkem - üle 3000 e-ajakirja inglise, vene, saksa, prantsuse ja teistes keeltes.

OverDrive'i on koondatud välisriikide kirjastuste poolt välja antud e-raamatud, audioraamatud ja e-ajakirjad. OverDrive'i e-raamatukogu saavad Tallinna Keskraamatukogu lugejad tasuta kasutada. Sisselogimisel on kasutajatunnusteks isikukood ja Minu ESTERi salasõna. E-ajakirjade laenuperiood on 21 päeva ning laenatud e-ajakirjade arv ei ole piiratud. E-ajakirju saab lugeda veebilehitsejas ning mobiilirakendustes Libby ja OverDrive.

E-ajakirjad, mida saab vabalt laenata.
E-ajakirjad, mida saab vabalt laenata. Foto: Tallinna Keskraamatukogu

RBdigitali kasutajatunnused ja mobiilirakendus töötavad kuni käesoleva aasta aprilli lõpuni. RBdigitali laenutuste ajalugu ei ole OverDrive'is nähtav, aga laenutuste ajaloo saab RBdigitali kontolt salvestada oma arvutisse (My Account → Profiles→Export My Transaction History). Lisainfot saab e-posti aadressil overdrive@tln.lib.ee ja lingil.

Tallinna Keskraamatukogu lugejad saavad Eesti kirjastuste e-raamatuid laenata e-raamatukogust ELLU ning klassikalist ja džässmuusikat Naxose muusikakogudest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles