VIDEO ⟩ Korvpallitreener Andres Sõber kirjutab ausalt, kuidas ta vahel pärast mängu liitri viina ära jõi

Copy

Saates «Õhtu!» käis külas tuntud korvpallitreener Andres Sõber, kellest äsja ilmus raamat «Treener. Otse ja ausalt». Raamatu kirjastas endine korvpallur Jesper Parve.

Andres Sõber, «Treener. Otse ja ausalt».
Andres Sõber, «Treener. Otse ja ausalt». Foto: Raamat

Saates räägib Andres, et vanasti oli võistlusi vähem ja peod olid pööraseid, ikka kahe-kolme-päevased. Samuti tundsid tüdrukud korvpallurite vastu suurt huvi, mistõttu lõppesid peod mõne mehe jaoks ka kehvasti, kui mindi liiale.

Andres ise abiellus noorelt ja on oma naisega koos olnud juba 45 aastat. Töö tõttu pidi ta perest palju eemal olema ja kiidab oma naist, kes tütarde kasvatamisel on pidanud palju üksi hakkama saama.

Saates räägib treener ausalt, et kirjutas raamatusse ka viinavõtmisest. Vahel lõpetas ta päeva pärast mängu viinapudeli seltsis ja seda parema meelega just üksi olles. «Kõige parem sõber oled iseendale,» räägib ta. «Rahulikult räägid juttu, võtad jälle viina ära ja siis helistad kellelegi. Eks seda tuli ette, aga ma ei ole kunagi nihuke olnud, et ma pean kaks päeva panema.»

Viina seltsi otsis mees enim siis, kui naine ära oli. Ega siis järgmiseks päevaks vahel päris kaineks ei saanud, mistõttu on tal ka ühe mängu kaotus eriti hinge peale jäänud. Seda siiski ei olnud, et treener end enne mängu purju jooks. 

Vaata lähemalt saatest!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles