Seksuaaltervise raamat, mida Nick Offerman peab kõigile kohustuslikuks

Copy
Nick Offerman ja Megan Mullally.
Nick Offerman ja Megan Mullally. Foto: Danny Moloshok/ Reuters/ Scanpix

Tuntud näitleja ja mitme raamatu autor Nick Offerman soovitab kõigil täiskasvanutel lugeda Peggy Orensteini seksuaaltervise raamatut «Girls & Sex»  (Tüdrukud ja seks) esiteks ise ning seejärel suruda see kätte ka oma teismelistele lastele.

Orenstein on intervjueerinud üle 70 noore ning suure hulga eksperte, et tuua välja generatsioonidevaheline lõhe, mille tõttu on tänapäeva vanematel oma lapsi raske mõista. Autor paljastab varjatud tõed, rasked õppetunnid ja tüdrukute seksielu olulised võimalused tänapäeva maailmas.

Nick Offerman jagas Amazoni vahendusel oma raamatusoovitusi ja tõi esile selle teose põhjusel, et paljudel täiskasvanutelgi on teadmised seksuaaltervise vallas väga puudulikud. «See on lihtsalt väga otsekohene teos tänapäeva seksuaalsuse ja sellega seotud ühiskondlike raskuste kohta, mida tuleb veel ületada,» soovitab ta. «Üks selline on ka poiste kohta

Nick Offerman on ise kirjutanud viis raamatut. Neist kõige tuntum on abikaasa Megan Mullallyga kahasse kirjutatud «The Greatest Love Story Ever Told» (Suurim armastuslugu, mis eales kirjutatud). Näitlejad on juba üle 20 aasta koos olnud ja on enda sõnul siiani armunud. 2018. aastal ilmunud New York Timesi menukis jutustavad nad oma suhtest ja avaldavad, kuidas neil on õnnestunud nõnda pikalt ja harmooniliselt koos elada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles