OLEKSID ARVANUD? ⟩ Just seda raamatut armastab prints Charles oma lastelastele enim lugeda

Copy
Prints Charles.
Prints Charles. Foto: Pool / Scanpix

Tulevase kroonitud kuningana on prints Charles kogu oma elu elanud ülemaailmsel areenil. Ta on läbi elanud katsumusi ja skandaale, kuid nüüd, oma kaheksandal elukümnendil, võib ta tunda end armastatuna nii perekonna kui ka kuninglike fännide poolt. 

Vaatamata tormilisele suhtele oma kadunud eksnaise printsess Dianaga, on Walesi prints oma poegadele prints Williamile ja prints Harryle alati lähedane olnud. Ta on toetanud oma poegi pärast nende ema traagilist surma ja ka nende meesteks saamist.

Prints naudib väga ka vanaisa rolli ning on lähedane nii oma lastelastega kui ka abikaasa Camilla lastelastega. Kuna printsi üks lemmiktegevusi on lugemine, loeb ta sageli ette ka neile. Kõige meelsamini loeb ta neile Harry Potteri raamatuid. See on traditsioon, mis sai alguse 2017. aastal Cornwalli hertsoginna lastelastega.

«Ta loeb neile Harry Potterit ja teeb igasugu hääli, sest ta on suurepärane matkija. Mina ei ole selles väga hea. Püüan teha hääli, kuid näitlemine pole minu tugevaim külg. Aga ta istub maha ja kõik istuvad temaga. Arvan alati, et nad hakkavad voodis ringi vingerdama, aga istuvad lummatult,» rääkis Camilla Daily Mailile.

Lisaks lugemisele õpetab prints Charles neile ka loomade ja keskkonna kohta. Samuti lasi ta nende jaoks ehitada maagilise mänguväljaku, kus nad saavad ringi joosta ja lõbutseda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles