Uus raamat õpetab valusatest suhtemustritest lahti laskma

Raamatuportaal
Copy
Foto: Shutterstock

Suure mõistmise, hingetarkuse ja kannatlikkusega Indra Torsten Preiss juhatab lugeja suhteprobleemide algpõhjuste juurde. Tuginedes oma laialdasele kogemusele pere- ja suhtekonstellatsioonidega näitab ta uues raamatus «Tervenda oma suhet», mis põhjustel suhted rööbastelt maha jooksevad ja kuidas neid tervendada.

Me kanname alateadlikult edasi oma esivanematelt pärit käitumismustreid ja hoiakuid, olles neile lojaalne. See lojaalsus avaldab sageli tohutut mõju meie paarisuhtele – ja veel sellisel määral, mida võib-olla ei oska ettegi kujutada. Meie esivanemad on pärandanud meile mõtteviisi elu ja suhete kohta. See mõtteviis on peamine määrav tegur, kas meie suhted osutuvad õnnelikuks või mitte.

Indra Torsten Preiss, «Tervenda oma suhet».
Indra Torsten Preiss, «Tervenda oma suhet». Foto: Raamat

Püsiv muutus saabub ainult siis, kui saad teadlikuks sellest lojaalsusest ja õpid lahti laskma oma esivanematelt päritud hävitavatest käitumistest ja hoiakutest. Suhete tervendamise tarkuse integreerimine oma ellu annab jõudu ja teadmisi enda tervendamiseks ning loomulikult parandab see ka suhteoskusi.

Tuginedes oma laialdasele terapeudi ja vaimse õpetaja kogemusele aitab Preiss lugejal teadvustada, mida on vaja, et suhted toimiks ning terved, püsivad, toitvad ja rahuldust pakkuvad suhted areneksid. 

Lugeja saab aru kõigi abielu- ja suhteprobleemide juurpõhjustest ning suhte- ja abieluprobleemide lahendamise võimalustest. Raamat õpetab, kuidas lõpetada valusad suhtemustrid ning kuidas oma suhet tervendada ja sisemiselt muuta. Nii saab ravida oma mineviku emotsionaalsed haavad ja lõpetada enesesabotaaž, et päästa või parendada oma suhet või abielu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles