Apollo avalikustas 10 müüdumat raamatut 2022. aastal (2)

Raamatuportaal
Copy
Ants Rootslane.
Ants Rootslane. Foto: Remo Tõnismäe

Eesti suurim raamatukauplus Apollo tähistab 12. detsembril oma 22. sünnipäeva. Samal kuupäeval 2000. aastal avati Tallinnas Viru tänaval esimene Apollo nime kandev kauplus – Apollo Raamatumaja. Tähtpäeva puhul avaldab Apollo, milliseid raamatuid on sel aastal kõige rohkem ostetud.

22 aastat hiljem saavad kõik raamatusõbrad külastada nüüdseks juba 18 Apollo kauplust üle Eesti: Tallinnas (9), Tartus (3), Pärnus (2), Rakveres, Haapsalus, Viljandis ja Kuressaares ning lisaks Baltimaade suurima valikuga e-poodi apollo.ee.

«Kui esimeses Viru tänava raamatukaupluses oli meil valikus üle 20 000 raamatu, siis tänase päeva seisuga on meil füüsilistes kauplustes pea 600 000 raamatut. Suur rõõm on tõdeda, et eestlaste lugemus ei ole vähenenud vaid pigem kasvanud, sest viimase aasta jooksul on Apollo raamatukauplustest ja e-poest soetatud pea 1 000 000 raamatut. Selleks, et kõik väikesed ja suured raamatusõbrad saaksid oma kingiostud mugavalt ja kiirelt tehtud oleme kõikidesse Apollo raamatukauplustesse paigaldanud iseteeninduskassad, mis aitavad vältida pikkade järjekordade teket. Kes iseteenindust pelgab, saab oma ostud sooritada tavakassast või e-poest aadressil apollo.ee,» lisas Apollo Kauplused OÜ tegevjuht Eha Pank.

Top 10 müüdumat raamatut 2022. aastal:

1. «Seitsme põlve müsteerium» Ants Rootslane

2. «Lembit Ulfsak» Eero Epner

3. «Loovusest ja logelemisest» Jaan Aru

4. «Olemise mõnu. Ööülikooli Raamatukogu» Fred Jüssi, Jaan Tootsen

5. «Ma tahan. Ma suudan. Ma võin» Mauri Dorbek

6. «Leiutajateküla jõulud» Janno Põldma, Heiki Ernits

7. «It Ends With Us» Colleen Hoover

8. «Lihtsate asjade tähtsus» Lauri Räpp

9. «Putini inimesed» Catherine Belton

10. «Kuidas alustada investeerimisega» Kristi Saare

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles