Loe, kuni veel saad: Hannes Veskimäe esitleb teost «Vabariigi vaenlased»

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õhtu: Hannes Veskimäe.
Õhtu: Hannes Veskimäe. Foto: Pilt videost

26. veebruaril kell 17.00 esitleb Hannes Veskimäe alias Anti Hegemoon Solaris Keskuse Apollo kaupluses oma põnevat raamatut «Vabariigi vaenlased». Raamat on osutunud väga populaarseks ja võib peagi lettidelt kaduda. Kasuta võimalust ja tutvu autoriga raamatuesitlusel.

See raamat on eelkõige nn vilepuhuja lugu, isiklik, kuid suure üldistusastmega triller. Dokumenteeritud algusest lõpuni. See on Skandinaavia pankade ning meie meedia, ametiühingute ja poliitilise eliidi korruptsiooni avaldamine pretsedenditul moel.

Samuti on see Ida-Euroopa lugu ajast peale vabariikide iseseisvuse taastamist. Või siis kriitika selles kohta, kui vähe iseseisvust meil tegelikult on.

Hannes Veskimäe töötas kümme aastat pankades. Ta räägib isikliku loo raha kummardamisest ning miks ta sellest võõrdus, kaitstes Eesti ettevõtjaid Swedbankis peale 2008. aasta kriisi ning luues Nordea panka ametiühingu töötajate kaitseks.

Foto: Raamat
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles