Lastekirjanduse viktoriin: testi enda ja oma lapse teadmisi!

Linda Pärn
, raamatuportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Repro Edgar Valteri raamatu «Jälle need Naksitrallid» kordustrükist, üks illustratsioonidest.
Repro Edgar Valteri raamatu «Jälle need Naksitrallid» kordustrükist, üks illustratsioonidest. Foto: Peeter Langovits / Postimees

Testi oma teadmisi Eesti lastekirjanduse kohta, vastates küsimustele raamatust «Minu Eesti Seiklus».

Lasteraamatu «Minu Eesti Seiklus» lugude peategelasteks on lõbusad semud Pliks ja Plaks, kes otsustavad hakata ajakirjanikeks-operaatoriteks ning asuvad looma Eestist inspireeritud lastesaadet. Läbi lõbusate seikluste viivad Pliks ja Plaks lugeja reisile ümber kodumaa, kus tuleb lahendada erinevaid Eestit puudutavaid ülesandeid.

Nii tuleb neil vastata ka küsimustele Eesti lastekirjanduse kohta. Siin on võimalus nendele küsimustele vastata nii lapsevanematel kui lastele, kes soovivad oma teadmisi proovile panna.

«Minu Eesti seiklus» on järg mullu koostöös Epp Petronega ilmunud «Meie Eesti» raamatule, mis 33 000 raamatuga kordustrükiga kujunes mullu Eesti menukaimaks lasteraamatuks ning müüduimaks tegelusraamatuks läbi aegade. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles