Elumuutev raamat, mille Ellen DeGeneres Oprah Winfrey’le kinkis

Linda Pärn
, raamatuportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oprah Winfrey.
Oprah Winfrey. Foto: Charles Sykes / AP / Scanpix

Kuulus saatejuht Oprah Winfrey on enda sõnul väga kirglik lugeja. Ta loeb hea meelega nii romaane ja luulet kui ka elulugusid ja ajalooraamatuid. Üks raamat, mis talle kunagi kingiti, jättis talle aga eriti sügava mulje.

Aastaid tagasi kinkis teine samuti väga kuulus vestlussaate juht Ellen DeGeneres koos oma toonase elukaaslase Meg Ryaniga Oprahle Eckhart Tolle raamatu «Siin ja praegu: kohaloleku jõud», avaldas Oprah väljaandes Huff Post.

«See on aidanud mind läbi rohkematest kriisidest kui ma jõuan üles lugeda,» tunnistas ta. «See tõesti aitas mul leida, kuidas elada hetkes – mitte põdeda vanade eksimuste pärast, vaid neist õppida ja lahti lasta.»

Oprah sõnul on Eckhart Tolle eneseabiraamat hingelistest raamatutest kõige parem. «Mis iganes hetkel ma selle kätte võtan, see tekitab minus ikka aukartust ja imetlust.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles