Kuulujutud said kinnitust: «Sõrmuste isanda» Gollum saab oma mängu

Linda Pärn
, raamatuportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Näitleja Andy Serkis Gollumina filmis "The Hobbit: An Unexpected Journey".
Näitleja Andy Serkis Gollumina filmis "The Hobbit: An Unexpected Journey". Foto: HANDOUT / REUTERS/Scanpix

Saksa videomängutootja Daedalic Entertainment andis teada, et 2021. aastal ilmub neilt seikluslik mäng «Lord of the Rings: Gollum». Varem on sama ettevõte teinud mängu näiteks Ken Folleti 1989. aastal ilmunud romaanile «The Pillars of the Earth».

Mängu fookuses on narratiiv ja mängijal tuleb otsustada J.R.R. Tolkieni tegelase Gollumi/Smeagoli tegevuste üle pärast sõrmuse saamist ja enne «Sõrmuste isanda» triloogia tegevust, edastab Reading Addicts.

Daedalic ühendas oma väed ettevõttega Middle-Earth Enterprises, millel on õigused mängu loomiseks. Juba on vihjatud, et sarnaseid mänge tuleb nende koostöös veelgi.

Daedalicu tegevjuht ja kaaslooja Fichtelmann selgitas väljaandele The Hollywood Reporter, miks Gollum on täiuslik peategelane. «Sul on juba olemas suur konflikt tegelases, kaks häält sinuga samaaegselt rääkimas, mis tähendab, et mängus on valikute tegemiseks hea põhjendus: kas Smeagoli otsus või Gollumi otsus,» selgitas ta. «Kuna mäng on Gollumist, siis nagu võite mängu ette kujutada, on kavalus mõõgavõitluse kõrval ilmselgem valik.»

Daedalic sai võimaluse mängu loomiseks tänu sellele, et Tolkieni esindajate soov oli anda mängutegemine ettevõttele, kes keskendub rohkem loole, mitte nii nagu on juhtunud mõne varasema «Sõrmuste isanda» teemalise mänguga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles