Aasta koolitaja Alar Ojastu esitleb raamatut ratsionaalsest emotsionaalsusest

Copy
Alar Ojastu
Alar Ojastu Foto: Erakogu

Aasta koolitaja Alar Ojastu sulest on ilmunud uus ja huvitav raamat «Ratsionaalne emotsionaalsus». Avasta uue ajastu juhtimisvõtted raamatuesitlusel Solarise Apollos 7. mail kell 18.00.

Foto: Raamat

«Ratsionaalne emotsionaalsus» on ulatuslikul uurimistööl põhinev raamat, mis on ennekõike tulevikku vaatavale juhile ja ettevõtjale, kuid on kasulik lugemine kõigile, keda huvitab, kuhu organisatsioonid liiguvad ja kuidas iga üksikisiku heaolu on seotud kogu kollektiivi kasuga.

Alar Ojastu vaatleb raamatus lähedalt seitset omavahel seotud ja üksteist täiendavat teemat, mis loovad uuringute järgi konkurentsieelise nii Eestis kui ka välismaal.

Alar Ojastu on suurte kogemustega koolitaja, kes on nõustanud sadu organisatsioone nii Eestis, mujal Euroopas kui ka Aasias ja Venemaal. Põhjus, miks teda ikka ja jälle esinema või koolitama kutsutakse, on alati sama: soov tõsta inimeste sisemist motivatsiooni, et suurendada omakorda kliendirahulolu, kasumlikkust, parandada koostööd ja vähendada tööjõu voolavust. Alar on oodatud kõneleja konverentsidel ja annab külalisloenguid Helsingi ning Peterburi ülikoolides.

Miks ratsionaalne emotsionaalsus? Alar ütleb selle kohta nii: «Olin veendunud, et inimliku hoolivuse kaudu on võimalik organisatsioonidel rohkem saavutada, kui kitsalt raha nimel tegutsedes, aga mul puudus tõestus sellele. Otsustasin siis kahtluse alla seada kõik oma intuitiivsed teesid seni, kuni olen neile leidnud kinnituse. Tahtsin fakte, näiteid, protsente ja täpseid summasid. Siin need on.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles