Lugejamäng: kirjuta oma lapsepõlve lemmikraamatust ja võida raamat!

Linda Pärn
, raamatuportaali toimetaja
Copy
Foto: Tracy Lorna Nors / PantherMedia / Scanpix

Läheneva emadepäeva puhul loosime raamatuportaali lugejate vahel välja kolm Dagmar Lambi teost «Kirjad tütrele». Kui soovid loosis osaleda, kirjuta meile oma lapsepõlve lemmikraamatust.

Millist raamatut mäletad oma lapsepõlvest kõige eredamalt? Milline teos pani Sind mõtlema, köitis tundideks Su tähelepanu või jättis kustumatu mulje? Pane oma mõtted kirja ja saada aadressile linda.parn@postimees.ee märksõnaga «emadepäev».

Vastuseid ootame kuni 12. maini (k.a.). Ära unusta lisamast oma kontaktandmeid, et saaksime Sinuga võidu korral ühendust võtta. Valitud kirjad avaldatakse raamatuportaalis. Toimetusel on õigus kirju toimetada ja lühendada. Soovi korral võib autor jääda anonüümseks. 

***

«Kirjad tütrele» on aus, kohati naljakas, kuid peamiselt väga eluline sisevaade ühe noore naise emaks kasvamise teekonnale. Dagmar Lamp kogus kokku päevikukatked ning kirjad, mida ta hakkas kirjutama oma tütrele hetkest, mil rasedusest teada sai. «Kirjad tütrele ehk kuidas ma emaks kasvasin ja oma last kogemata maha ei tapnud» ei näita emadust üksnes roosilise ja mannavahuse nunnu-maailmana, lugeja ette tuuakse ka heitlused sünnitusjärgse depressiooniga, frustratsioonimomendid, aga siiski ka need maailma ja hinge paigast liigutavad hetked, mille nimel see raske teekond on ette võtmist väärt.

See on sisevaade ema ja tütre kokkukasvamisse: intiimne, humoorikas, vaevaline, täis magamata öid ja lakkamatut nuttu. Kuid, mis peamine, see on raamat täis armastust.

Loe raamatust katkendit siit!

Dagmar Lamp on blogija ja ajakirjanik. Tema sulest on varem ilmunud Eesti esimene blogiraamat «Daki.elab.siin» (2007), Epp Petronega kahasse kirjutatud jutukogu «Meestest, lihtsalt» (2007) ja seiklusjutustus «Õun ära süüa» (2007). Lisaks on ta kirjutanud jutukogud «Naistest, lihtsalt» (2011) ja «Kortermaja» (2014).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles