Stephen King pakkus välja oma versiooni, kuidas «Troonide mäng» lõppeb

Copy
Stephen King.
Stephen King. Foto: Evan Agostini / AP / Scanpix

George R. R. Martini «Jää ja tule laulu» põhjal tehtud telesari «Troonide mäng» hakkab lõpule jõudma. Fännid on aga rahutud ja tunnevad muret seepärast, millise suuna on võtnud Danaerys Targaryeni tegelaskuju - kas kangelasest võib lõpuks saada hoopis tema isa jälgedes käiv türann? Neid mõtteid on mõlgutanud ka kirjanik Stephen King.

Fännide üks suurimaid lemmikuid Danaerys Targaryen on justkui sööstmas oma teekonna lõppu, sest tahab Cersei mahavõtmiseks rünnata Kuningalinna ka süütute elude ohverdamisest hoolimata. Lugejad-vaatajad on lootnud, et Jon ja Danaerys jäävad õnnelikult kokku ning mahuvad kahekesi Raudtroonile. Õuduskirjanik Stephen King aga nii ei arva. Hiljuti käis kirjanik Twitteris välja mõtte, et ehk saavad kõik mainitud tegelased surma ja valitsema asub hoopis üks «teatud suure südamega väike mees».

Loomulikult läksid Twitteri kasutajad selle mõtte peale ähmi täis. Mitte keegi ei taha, et nende lemmiktegelased surma saaksid. Peagi rahustas aga King oma jälgijad maha humoorika märkega, et teda ei maksagi uskuda, sest talle on aastaid ette heidetud, et tema ei oska lugusid lõpetada. Seda ei pea küll King õigeks, aga «igaühel on oma arvamus», märkis ta.

«Troonide mäng» on sotsiaalmeedias põhjustanud väga suurt elevust ja vaatajad ei jõua uut osa ära oodata. Oletusi sarja lõpu kohta tehakse aina edasi. Selgus saabub juba õige pea.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles