Populaarne blogija Mallukas pani raamatukaante vahele loo, mida blogi pikaaegsemadki jälgijad ei tea

Copy
Mallukas
Mallukas Foto: Summer Showdown

Mariann Treimann kutsub oma uue raamatu «Kes see Mallukas veel on?» esitlustele. Mallukas astub oma elu pisimategi detailidega kursis olevatele fännidele sammukese veel lähemale, ajab lugejatega juttu ning jagab muu hulgas värskelt valminud raamatusse lahkesti autogramme.

Foto: Raamat

Mariann Treimann, enamikule tuntud kui Mallukas – Eesti loetuima blogi autor ning nüüd ka päris enda saate staar –, on oma elu, pere, tööde ja tegemistega seotud seiku blogiveergudel jaganud juba pikki aastaid. Tema vahetu, siiras ja humoorikas kirjastiil on ära võlunud kümned tuhanded eestimaalased ning Malluka Facebooki lehte jälgib päevast päeva enam kui 50 000 inimest.

Ent on nii mõndagi, mida tema blogi pikaaegsemadki jälgijad ei tea. Raamatusse on Mallukas kirja pannud oma loo – teekonna sellest, kuidas Mariannist on saanud Mallukas. Talle omase aususega jutustab ta enda lapsepõlvest, kooliteest, esimesest armastusest, emaks kasvamisest ning sellest, kuidas ikkagi on elada kõigile avatud raamatuna ja nimetada blogipidamist uhkusega oma ametiks.

Loomulikult ei puudu siit ka praktiline pool, nagu Malluka hea suhte nipid või nõuanded algajale blogijale, või see, kuidas edukalt koos ämmaga elada, mil moel hingehaavu parandada, kuidas end emarollis kindlama tunda või mida sünnitama minnes haiglakotti kaasa pakkida. Aga mis kõige olulisem – kuidas olla enesekindlam, muretseda vähem ja olla eluga lihtsalt pisut rohkem rahul.

Esitlused toimuvad:

23.05 kell 18.00 Pärnu Keskuse Apollos

24.05 kell 17.00 Saaremaa Auriga Keskuses

27.05 kell 17.00 Tartu Kaubamaja Apollos

28.05 kell 18.00 Tallinna Solarise Apollos

31.05 kell 17.00 Rakvere Kroonikeskuses

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles