Michael Wolff kirjutas Trumpi valitsuskabinetis valitsevast kaosest paljastavale raamatule teise osa

Linda Pärn
, raamatuportaali toimetaja
Copy
Michael Wolffi teos "Fire and Fury".
Michael Wolffi teos "Fire and Fury". Foto: John Stillwell / PA Wire/PA Images/Scanpix

Üleilmse menuki «Tuli ja raev. Elu Trumpi Valges Majas» avaldanud Michael Wolff kirjutas teosele järje, mis heidab valgust Trumpi valitsuse haldustegevusele.

The Washington Post kirjutab, et Michael Wolffi «Siege: Trump Under Fire» ilmub kirjastuselt Henry Holt and Company juunikuus. Teises osas avab autor taas Valge Maja telgitagused ja heidab paljastava pilgu USA 45. presidendile Donald Trumpile, keda ta kirjeldab sõnadega «ebastabiilne» ja «ettearvamatu».

Uues teoses keskendub Wolff Robert Muelleri uurimisele ning väidetavatele seostele Trumpi presidendikampaania ja Venemaa ametnike vahel 2016. aastal.

Michael Wolff NBC saates "Today".
Michael Wolff NBC saates "Today". Foto: Brendan McDermid / Reuters / Scanpix

Wolff on info kogumiseks rääkinud üle 150 allikaga, kuid kirjastaja ei soostunud avaldama, kas need inimesed ka praegu Trumpi valitsuses töötavad.

«Tuli ja raev» ilmus USAs 5. jaanuaril 2018 ja saavutas kohe tohutu menu. Esimese nädalaga müüdi raamatut üle kahe miljoni eksemplari. Valge Maja mõistis raamatu hukka, nimetades selles esitatud väiteid eksitavaks ja valeks. Raamatut püüti ka müügilt kõrvaldada, kuid see ei õnnestunud. Eesti keeles ilmus raamat möödunud aastal ka kirjastuselt Äripäev.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles