4 vahvat raamatut, mida isa oma tütrele lugeda võiks

Copy
Foto: pexels.com

Isadepäeva varjutab sageli emadepäev nii elus kui ka kirjanduses, kuid isa ja lapse suhe on sama oluline, eriti kui tegemist on tütrega. Räägitakse, et tütre suhe isaga on tema tulevaste suhete alus teiste meestega. Koos lugemine (ja juba varases eas) on suurepärane võimalus isadele ja tütardele ehitada armastav side, mis kestab kogu elu, siit leiad huvitavaid raamatuid, mida isa ja tütar koos lugeda võiksid.

1. Nari Hong «Päevad koos isaga»

Tegu on Nari enda lapsepõlvest pärit südamliku looga isa ja tütre vahelistest suhetest. Nari isa võib olla küll ratastoolis, kuid see ei takistanud neil koos aega veetmast.

2. Jabari Asim «Minu tüdruk»

Selles raamatus seiklevad isa ja tütar koos lopsakas aias, mis peidab endas lummavat sära. Raamat on täis huvitavaid riime ja elavaid illustratsioone, mis rõõmustavad nii lapsi kui ka vanemaid.

3. Jacky Davis «Lepatriinu tüdruk ja tema isa»

Lulu ja tema papa veedavad koos täiuslikke päevi, mis hõlmavad endas matkamist, hommikust pannkookide söömist ja linnumaja ehitamist. Isegi koos isaga pesu pesemine on Lulule põnev tegevus.

4. Doug Cenko «Minu isa on printsess»

Vaadake, milline peaks tütarde arvates olema õige isa. Selles raamatus on isa juuksur, kes punub hästi patse ja lisaks tegeleb ta ka veel kunstikogumisega. Tütar hindab oma isa väga ja selle märgiks ripub tema toa seinal joonistus isast, kirjutab bookriot.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles