Raamatud, mida sel suvel randa kaasa haarata

Copy
Foto: Ramona Heim / PantherMedia / Scanpix

Sõltumata sellest, kas te sõidate ranna poole, olete basseini ääres või istute diivanil, on need raamatud kahtlemata põnevaks kaaslaseks igas paigas.

Chip Cheek «Cape May»

Cape May on raamat naiivsest noorpaarist Henryst ja Effiest, kes on oma mesinädalatel. Seal kohtuvad nad Clara ja Maxiga, kes hakkavad nende suhtesse probleeme tooma ja viivad neid olukordadesse, mida nad ei osanud ettegi kujutada.

Wendy Wax «Mu endise parima sõbranna pulmad»

Pulmakleit, mis on ühendanud kolme põlvkonda naist räägib loo sõprusest, perekonnast ja andestamisvõimest.

Helen Hoang «Pruuditest»

Khai on autist, selle diagnoosi tõttu arvab ta, et tema puhul on välistatud kõik romantilised suhted. Tema ema on otsustanud aga tütrele mehe leida ja seetõttu sõidavad nad Vietnami lotuses Khai seal kellegagi paari panna.

Jane Green «Sõbrad, keda hoiame»

Evvie, Maggie ja Topher olid kolledži ajal parimad sõbrad. Nende viimasest kohtumisest on möödas 30.aastat, vahepeal pole nad omavahel kontaktis olnud ja teineteise tegemistest ei tea nad midagi. Nüüd tekib neil uus võimalus oma sõprus taastada ja üksteist näha, kuid üks saladus muudab kõike.

Andrea Dunlop «Me tulime siia selleks, et unustada»

Kui profisuusataja karjäär kukub kokku, põgeneb Katie USAst Buenos Airese poole, kus ta võtab endale uue nime ja identiteedi lootuses unustada oma mineviku kõige valusamad osad.

Allikas: Pure Wow

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles