Galerii: kõige Instagrami-sõbralikum raamatupood

Copy

Californias Los Angeleses asub suur kasutatud ja uute raamatute pood The Last Bookstore, mille külastajad armastavad seal nii endast kui poe sisekujundusest pilti teha.

The Last Bookstore ostab kokku ja müüb kasutatud raamatuid ning heliplaate. USAs on üha rohkem väikeseid raamatupoode oma uksi sulgenud, sest poeketid võtavad kliendid üle. Kuigi The Last Bookstore on California suurim raamatupood, ei ole sellegi tulevik kindel. Poe kodulehel on suisa hoiatus: «Me ei ole siin igavesti, mida sa ootad?»

2005. aastal avatud pood on ettevõtte kolmas tulemine. Praegu asub The Last Bookstore Los Angelese kesklinnas üle 2000-ruutmeetrisel pinnal.

Poe teeb eriliseks selle ainulaadne sisekujundus. Vanadest raamatutest on laotud poodi tunnelid, mille vahel meeldib inimestele endast ja sõpradest pilti teha. Suur osa raamatutest on välja pandud värvi järgi, et oleks silmale hea vaadata. Kes tahab koha peal lugeda, saab seda teha mugavalt diivanil peesitades. Samas saab vaadata haruldaste raamatute näitust ja osta eriväljaandeid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles