Video: Donald Trump ei nõustu oma väidetavast lemmikraamatust ainsatki rida ütlema

Copy
Foto: Ron Sachs / ZUMAPRESS.com / Scanpix

Kui Donald Trump andis intervjuu Bloombergi poliitikutele, siis võeti muuhulgas jutuks tema väidetav lemmikraamat - piibel. Nimelt palus saatejuht Mark Halperin viisakalt, et Trump nimetaks üks või kaks oma lemmikut piiblisalmi. Mis sa arvad, kas USA president tegi seda? Etteruttavalt võib öelda, et vastus on ei.

Donald Trumpi reageering saatejuhi palvele oli üsna kummaline. Selle asemel, et lihtsalt üks salm lausuda, hakkas Trump väitma, et piibel on tema jaoks väga isiklik teema ning seetõttu ei soovida ta sellest rääkida. «Piibel tähendab minu jaoks palju, aga ma ei taha konkreetseks minna,» lükkas president palve tagasi.

Seepeale küsis teine saatejuht John Heilemann, et kas president eelistab uut või vana testamenti. «Tõenäoliselt on need minu jaoks võrdsed. Ma arvan, et piibel on üdini imeline,» andis Trump vähemalt sellele küsimusele vastuse.

Mis sina arvad, miks USA president vastamisest kõrvale põikles? Kas see on Trumpi jaoks tõesti nii isiklik teema või pigem ei oska ta lihtsalt mitte ühtegi piiblisalmi peast lausuda?

Vaata kõnealust juhtumit oma silmaga:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles