Veiko Märka esitleb uut vaimukat lasteraamatut

Copy
Foto: Erakogu

Kõik huvilised on oodatud raamatu «Kuidas kuud endale mütsid said» esitlusele 26. septembril kell 17 Solarise Apollosse. Raamatut esitlevad Veiko Märka ja Karel Korp ning nendega vestleb Wimberg.

«Kuidas kuud endale mütsid said» on raamat, mida on võimalik pärandada põlvest põlve, siin on ajatud universaalsed ja sümpaatsed lood, mis rikastavad iga lapsepõlve,» kinnitab lapsevanemast ajakirjanik Margit Adorf.

Igas aastas on kaksteist kuud. Kui nad kõik oma ettenähtud tööpäevad ära teevad, tuleb uus aasta, vana kaob ajalukku ja kuud asuvad jälle täpselt samas järjekorras ametisse. Et ellu vaheldust tuua, laskis iga kuu mütsimeister Ants Tosinal endale peakatte valmistada – just sellise, mis talle kõige paremini sobib.

Sellele, missuguse mütsi iga kuu endale teha lasi ja miks just sellise, on vaimuka seletuse andnud Veiko Märka oma uues lasteraamatus. Raamatus on iga kuu kohta ka kaksteist vanasõna või muud rahvatarkust, mida varem selle kuu kohta on arvatud. Lõpuloos saab teada, miks ja kuidas mõned pühad liiguvad. Lugude juurde on tekstiga võrdselt vaimukad pildid ja jõulise kujunduse teinud Karel Korp.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles