Kirsti Timmer esitleb uut raamatut meeleolukal peol Urban Baris

Copy
Kirsti Timmer
Kirsti Timmer Foto: Madis Sinivee

3. oktoobril kell 18.30 toimub Tallinnas, Urban Baris Kirsti Timmeri uhiuue raamatu «Taroskoop 2020» suur ja müstikat täis raamatuesitlus. 

Foto: Raamat

Esitlusel astuvad üles muusikud Uku Suviste ja Rene Puura ennenägematus koosseisus ning muidugi Kirsti Timmer ise, kes räägib lähemalt uue raamatu valmimise tagamaadest, ning tutvustab ka sisu. 

Kaks esimest Timmeri raamatut rääkisid suhetest, aga taroskoop sündis tänu tema andele lugeda kaarte. Kui Sa otsid astroloogilist lähenemist, siis see raamat ei ole Sinu jaoks!

«Kuidas ma vaatan Su tulevikku? Mina laotan kaardid enda ette ja nemad jutustavad mulle, mida tulevik toob,» tutvustab kaardimoor. «Kaardid on minuga rääkinud terve elu, see on vereliiniga saadud anne ja kingitus. Ma olen seda sünniga saadud oskust kaua varjanud, aga ühel päeval peame me kõik vaatama peeglisse ja tunnistama tõde: mina olen selline.»

Kirsti Timmeri kodulehel kirstitimmer.ee ilmuvad taroskoobid said nii populaarseks, et see andis talle inspiratsiooni panna kirja kaheteistkümne tähemärgi aastaennustus. «Võtsin end suvel kokku, veetsin mitmeid pikki päevi ja unetuid öid kaarte lugedes ning tulemus on nende kaante vahel.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles