Kajal käis külas Vladislav Koržets

Copy
Foto: Kaja keskus

Kaja kultuurikeskuse vestlusõhtute sarja «Kajal külas» oktoobrikuu esimene külaline oli kirjanik ja ajakirjanik Vladislav Koržets – mees, kes teab muu hulgas kõike ka kaladest ja kalaroogadest.

Eesti Kirjanike Liidu liige, Valgetähe V klassi teenetemärgi kavaler, Oskar Lutsu huumoripreemia laureaat Vladislav Koržets on kirjutanud estraadipalu, näidendeid, kuuldemänge, stsenaariume ja laulusõnu, esinenud estraadil, pidanud restorani, juhtinud saadet «Osoon» jne – kui oled juba kord anderikkana sündinud, siis edenebki enamasti kõik, mis ette ja kätte võtad. Kirglik kalamees on Vladislav Koržets samuti ning tuntud nii loodushoiu, kalapüügi kui ka kalatoitude populariseerijana.

«Tänast vestlusõhtut võib naljaga pooleks pidada ka sissejuhatuseks Mustamäe II kalafestivalile,» leidis linnaosa vanem Lauri Laats, kes oli ka ise vestlusõhtul kohal. «Juba eeloleval laupäeval me seda festivali ju Parditiigi pargis peame, härra Koržets on seal enesestmõistetavalt kohal ning ma võin juba täna ennustada, et tema telk saab olema taas festivali populaarseim paik – kui tuurapüügivõistlus tiigi ääres ehk välja arvata. Vladislav Koržetsit on alati hea näha ja kuulata, see pole uudis ilmselt kellelegi, kes temaga kokku on puutunud.»

Ka kogu vestlusõhtu oli puhas rõõm. Jutuajamist juhtis Ivo Rull.

Vestlusõhtud «Kajal külas» toimuvad iga kuu esimesel ja kolmandal kolmapäeval algusega kl 18, tund varem avatakse kultuurikeskuse uksed ja kohvik. Õhtud kestavad kaks tundi, vaheaeg on 15 minutit. Juttude kuulamise ning küsimuste esitamise sekka saab vaadata ka fotosid ja videot. Vestlusõhtuid juhivad Ivo Rull ja Artur Raidmets. Jälgige reklaami ja tulge kohale – olete oodatud!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles