Greta Thunbergi kõned ja memuaarid ilmuvad peagi raamatutena (1)

Linda Pärn
, raamatuportaali toimetaja
Copy
Greta Thunberg.
Greta Thunberg. Foto: Daniel Acker / Reeuters / Scanapix

Kliimaaktivist, 16-aastane rootslanna Greta Thunberg on oma vaprate sõnavõttudega maailma raputanud. Peagi saab tema ajalukku talletunud kõnesid ka raamatust lugeda.

Penguin Press andis teada, et nad on sõlminud Greta Thunbergiga lepingu ning nii pea kui võimalik, ilmub kogumik, kus on kirjas kõik tema seni peetud kõned. Teos kannab ühe tema kuulsa kõne järgi pealkirja «No One Is Too Small to Make a Difference». Lisaks ilmuvad peagi ka noore aktivisti memuaarid.

Intelligentne ja väga julge Greta Thunberg on oma emotsionaalsete kõnedega mõjutanud ka maailma olulisemaid riigipäid ja püüdnud neile meelde tuletada, et tegevusetus kliimamuutuste suhtes on ohtlik. Raamatu «No One Is Too Small to Make a Difference» ilmumisaeg peaks jääma novembrisse.

Samuti ilmuvad uue aasta alguses Penguin Pressilt Greta Thunbergi memuaarid, mille kirjutamisel teeb neiu koostööd nii oma vanemate kui õega, kes on teda sel raskel teel palju toetanud. Trükisteks kasutatakse kirjastuse kinnitusel FSC sertifitseeritud paberit.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles