Postimehe romaanisarja kolmas teos loob detailse pildi New Yorgi restoranimaailmast

Copy
Stephanie Danler.
Stephanie Danler. Foto: MPI99/Capital Pictures/Scanpix

Postimehe romaanisarjas on ilmunud kolmas raamat. Stephanie Danler avab romaanis «Magusmõrkjas» hämmastava täpsusega adrenaliinirohket restoranimaailma ning kirjeldab New Yorgi noorte elu selle talumatus ilus, jõhkruses ja hapruses. 

Stephanie Danler «Magusmõrkjas».
Stephanie Danler «Magusmõrkjas». Foto: Postimehe kirjastus

22-aastane Tess kolib New Yorki ja leiab tööd ettekandjana kuulsas Manhattani restoranis. Tema kolleegidest saab ootamatult naise uus perekond, kellega jagatakse kõige intiimsemaid ja ka õõvastavamaid momente.

See raamat on ood naudingutele – austrid, šampanja ja kokaiin, armastus ja iha, täiuslikud nostalgiahetked, mis püsivad vaid viivu. Tessi isu kasvab nii suurepärase toidu ja veini kui ka teadmiste, kogemuste, kuuluvustunde ja armastuse järgi. Kuid mil moel selles kaootilises ja ennasthävitavas maailmas hakkama saada ja ellu jääda?

Rahvusvahelises menuromaanis avab Stephanie Danler hämmastava täpsusega adrenaliinirohket restoranimaailma ning kirjeldab New Yorgi noorte elu selle talumatus ilus, jõhkruses ja hapruses.

Stephanie Danler kirjutas romaani «Magusmõrkjas», töötades samal ajal New Yorgi kohvikutes ja restoranides ettekandjana. Kirjanik on tunnistanud, et raamatu peategelane Tess on temaga pisut sarnane, kuid arenes kirjutamise käigus siiski omaette iseseisvaks karakteriks, kes on autorist endast mitu korda edukam ja ühtlasi palju pahelisem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles