Tänavusel loodusfoto aastaraamatul on neli erinevat kaanekujundust

Copy

Valmis on uus «Loodusfoto aastaraamat 2019», kus on sees kõik Looduse Aasta Foto 2019 tunnustatud tööd. Esmakordselt on album nelja erineva kaanega.

Tänavu 19. korda toimunud Looduse Aasta Foto 2019 on jätkuvalt suurim fotokonkurss Eestis. Sel aastal oli osavõtjaid 490, kes saatsid kokku 4130 fotot.

Töid hindas žürii koosseisus Rein Maran (esimees), Urmas Tartes, Tiit Pääsuke, Tiit Hunt, Tõnu Talpsep, Sirje Tooma, Toomas Tuul. Žürii hinnangul oli võistluse tase väga hea ning isegi varasematest aastatest parem. Seekord üllatasid eelkõige naisfotograafid.

Albumisse on kogutud Eesti suurima fotovõistluse Looduse Aasta Foto 2019 tunnustatud tööd. Traditsiooniline fotovõistlus toimus tänavu 19. korda. Konkursi eripäraks on see, et võistlevad täiskasvanute kõrval ka noored ja lapsed. Tänavu oli osalejaid 490, kes saatsid kokku 4130 fotot. Kolmandat aastat olid võistlusel eraldi kategoorias ka liikuvad looduspildid, mida laekus 23 autorilt kokku 42. Parimaid neist on võimalik vaadata siin.

Loodusfoto aastaraamat annab mitmekülgse ülevaate meie loodusfotograafia tasemest ja suundumustest ning Eesti looduse võluvast mitmekesisusest ja ilust.

Raamatul on neli erinevat kaanekujundust, kuid e-poest tellides on kaanekujunduse valik juhuslik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles