Eestisse tuleb menuraamatu «Rännak» autor Brandon Bays

Copy
Brandon Bays
Brandon Bays Foto: Erakogu

Tallinnas toimub 1.-3. maini seminar, kus kõneleb menuraamatu «Rännak» autor Brandon Bays ja Arnold Timmerman. Tegemist on rännakumeetodi praktilise baaskoolitusega, kus saadakse isiklik kogemus meetodist ja omandatakse oskused igapäevaeluks kasutamiseks.

Brandon Bays «Rännak».
Brandon Bays «Rännak». Foto: Raamat

Seminar on mõeldud kõigile: igas vanuses inimesele, kes alles avastab enesearengu meetodeid, kui ka juba neile kes on pikalt enesearenguteel olnud. «Rännakumeetod sobib väga hästi inimestele, kellel on depressioon, ärevus, elurõõmutus, motivatsioonipuudus, samuti aitab see meetod lahendada füüsiliste põhjuste emotsionaalseid tagamaid, mille tulemusel võib ka haigus taanduda,» ütles korraldaja Irene Kaljuste. «See seminar on oluline, sest annab oskuse paremini toime tulla paratamatute eluväljakutsetega ja oma emotsioone elutervelt kogeda, ilma neid alla surumata. Seminaril koged, kuidas minevikutraumad, mida alateadvuses kaasas kanname ja emotsionaalset sulgumised põhjustavad, lahustuvad.»

Rahvusvaheliselt tuntud koolitaja ja meele-keha tervendamise ekspert Brandon Bays avastas oma tõelise kutsumuse teda tabanud ebaõnne tõttu: 1992. aastal diagnoositi tal hiigelsuur kasvaja, millest sai alguse erakordne eneseotsingu, transformatsiooni ja tervenemise teekond. Sellel teekonnal avastas ta viisi, kuidas pääseda vahetult ligi piiramatule tervendamisjõule, mis on olemas kõigis.

Bays pani kogemuse kirja ja andis välja raamatu «Rännak», millest sai rahvusvaheline menuk. Igapäevatöös inimestega kasutavad seda paljud organisatsioonid, äriühingud, koolid, sotsiaalasutused ja valitsusasutused.

«Brandon on väga võimas naine. Ta on Eestis korduvalt käinud ja kuna huvi just tema tuleku vastu on endiselt suur, siis kutsusimegi ta uuesti. Minu isiklik kogemus on see, et tema läbiviidavad seminarid on väga eriline kogemus. Ta loob saalis võimsa tervendava ruumi, mis aitab vabastada kõike seda mida me soovime endas muuta ja mida me enam ei vaja. See omakorda loob tohutult palju ruumi kergusele ja positiivsusele,» selgitas Kaljuste.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles