«Raamatumõrvar» tekitab pooleks lõigatud raamatutega sotsiaalmeedias furoori

Copy

Twitteris on üks jahmatav foto äratanud tuhandete raamatusõprade tähelepanu. Nimelt postitas agar lugeja Alex Christofi sinna pildi keskelt pooleks lõigatud raamatutest, küsides, kas ta on ainus, kes mahukaid teoseid endale nõnda kaasaskantavamaks teeb.

Alex põhjendab raamatute lõikamist sellega, et kuigi talle meeldivad mahukad teosed väga, on neid raske kaasas kanda, et neid ühistranspordis lugeda. Pooleks lõikab ta pehme kaanega raamatuid.

Nende jaoks, kes ei tihka oma raamatutel isegi nurgakest ära murda, tundub selline lõhkumine ennekuulmatu. Provotseeriv postitus on kulutulena levinud ja põhjustanud elavata arutelu raamatute hoidmise teemal. Mõni Twitteri kasutaja pakkus Alexile isegi raha, et ta enam raamatuid ei rikuks.

Ootamatust tähelepanust ilmselgelt kõrvust tõstetud mees jagab nüüd oma lugemissoovitusi ja vastab hea meelega küsijate küsimustele. Ühes säutsus nendib ta kuivalt, et kui kirjastajad annaks välja mõistliku suurusega trükiseid, ei oleks ta sunnitud selliseid asju ette võtma.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles