Barbi Pilvre kirjutas raamatu Vormsi idüllilisest saareelust

Copy
Barbi Pilvre.
Barbi Pilvre. Foto: Andres Haabu

Täiendust on saanud Petrone Prindi «Minu» sarja Eesti-raamatute valik – peale hiljutisi «Minu Setomaad» ja «Minu Tartut» põikame vahelduseks teisele poole vett, sest ilmunud on Barbi Pilvre «Minu Vormsi. Väinamere Twin Peaks».

Barbi Pilvre «Minu Vormsi».
Barbi Pilvre «Minu Vormsi». Foto: Petrone Print

«Minu Vormsi on ujumine inimtühjas rannas, jalgrattaga metsas uitamine, seenelkäigud ja jääteesõit,» kirjeldab Barbi saareelu idülli. Vormsi on küll suuruselt neljas saar Eestis, ent kümme korda hõredama asustusega kui Kihnu. Turistirikas suvi vaheldub talvise vaikeluga, ajalugu põrkub tänapäevaga, uusasukad ausa Vormsi verega, sekka kohtab ka müstikat ja väekaid pärimusi.

«Minu Vormsi» esimene esitlus toimub 20. veebruaril kell 18 Tartu linnaraamatukogus, kus autoriga vestleb ajakirjanik Liis Seljamaa. Raamatuesitluse otseülekannet saab jälgida ka Petrone Prindi Facebooki lehelt.

Tallinnas toimub raamatu esitlus 5. märtsil kell 17.30 Solarise Apollos ning 26. märtsil kell 17.30 Jõhvi keskraamatukogus.

Kevadepoole jõuavad raamatuesitlused ka läänerannikule ja ühinevad Vormsi turismihooaja avamisega. Nagu Barbi ka raamatus kirjutab: «Praamiga üle mere tulek muudab eesti inimesed suhtlejaks, mere taha jääb umbusk ja tavaline eesti tusk», seega on kõik huvilised väga oodatud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles