Poiss, keda tema lugemisarmastuse tõttu kiusati, sai Instagramis suure üllatuse osaliseks

Copy
Foto: Kuvatõmmis Instagramist

Oma raamatuarmastuse tõttu kiusamise ohvriks langenud poiss on saanud tuge nii autoritelt, raamatupoodidelt kui ka kuulsustelt.

Callum Manning on 13-aastane koolipoiss, kes lõi Instagrami konto, kus oma hiljuti loetud raamatuid arvustada. Paraku leidsid tema uued klassikaaslased, et see on hea põhjus, miks poissi grupivestluses pilkama hakata.

Kui poisi vanem õde kahetsusväärsest olukorrast Twitteris säutsus, juhtus aga midagi erakordset - tuhanded inimesed avaldasid Callumile toetust sellega, et hakkasid tema raamatuteemalist Instagrami lehekülge jälgima. Praeguseks hetkeks on poisil 242 tuhat jälgijat! Vägev, kas pole? Lisaks sai Callum kirju nii autoritelt kui ka raamatupoodidelt, kes pakkusid talle arvustamiseks tasuta raamatuid, kirjutab BBC. Poiss sai kutse isegi Instagrami peakontorisse!

Tasub vast mainimist, et teiste seas sai Callum julgustava sõnumi ühelt oma lemmikautorilt - Caroline Kepnesilt, kelle raamatu «You» põhjal valminud seriaal on Netflixis ülimalt populaarne.

Callumi ema sõnul oli poiss klassikaaslaste käitumisest äärmiselt löödud, kuid kogu see positiivne vastukaja on teda palju aidanud. Poiss ise kirjeldab tekkinud olukorda sõnadega nagu «meelierutav» ja «imeline».

Selle loo kohta võib vist küll öelda «Lõpp hea, kõik hea!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles