Märkimisväärselt kaalu kaotanud Simon Cowell plaanib avaldada retseptiraamatu

Copy
Simon Cowell enne kaalulangetamist.
Simon Cowell enne kaalulangetamist. Foto: Kuvatõmmis Instagramist

Simon Cowell on öelnud, et kaalub retseptiraamatu väljaandmist, sest on saanud nii palju küsimusi oma kaalulanguse kohta.

60-aastane meediamogul Simon Cowell kaotas pärast oma toitumise muutmist märkimisväärselt kaalu ning tahab nüüd aidata teistel sama teha.

«See on midagi, millele ma olen mõelnud, sest kõiki väga huvitab. Ma arvan, et pealkirjaks paneksin «It’s Not That Difficult» (See pole nii keeruline - toim.),» ütles Cowell The Sunile ja lisas: «Ma annaksin inimestele mõned retseptid, mida olen jälginud. On väga oluline, et söök maitseks hästi, sest muidu ei peeta dieedist kinni.»

Simon hakkas oma tervisele rohkem tähelepanu pöörama pärast seda, kui ta 2017. aastal madala vererõhu tõttu trepist alla kukkus ja haiglasse sattus.

Pärast drastilist kaalulangust kahtlustasid paljud fännid, et Cowell ei saavutanud paremat vormi omal käel, vaid operatsiooni abiga. «Inimesed arvavad, et mul on maopael, kuid tegelikult ei ole asi nii keeruline. Sa pead lihtsalt loobuma kõikidest toitudest, mis sulle väga meeldivad,» kostis meediamogul kahtlustuste peale.

Simon lõikas oma menüüst välja punase liha, piimatooted, suhkru ja gluteeni, kuid tarbib endiselt mõõdukas koguses alkoholi. «Muutsin oma dieeti 24 tunni jooksul ja pole pärast seda tagasi vaadanud. Kui tunned end paremini, siis näed ka välja parem,» sõnas ta The Sunile.

Nüüd jääb vaid loota, et varsti jõuavad meieni kõik need Cowelli saladused, mis aitavad saledaks saada ja ka jääda.

Simon Cowell pärast kaalulangust:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles