Eesti keeles ilmus kokku jäämise käsiraamat «Abielusoofia» (1)

Copy
Foto: Shutterstock

Postimehe kirjastus on andnud välja kokku jäämise käsiraamatu «Abielusoofia» täis lihtsaid ja mõjusaid nõuandeid, kuidas suhet korras hoida või tagasi reele saada. Vaimukalt kirjutatud teose tõlkija on Susan Luitsalu.

Belinda Luscombe «Abielusoofia».
Belinda Luscombe «Abielusoofia». Foto: Postimees Kirjastus

Auhinnatud ajakirjanik Belinda Luscombe näitab teaduslikult, et kuigi abielu pole alati lihtne, mõjub see positiivselt nii osapoolte tervisele, rahaasjadele kui üldisele heaolule. Ta toob välja ümberlükkamatud faktid, purustab müüdid ning jagab nii käitumisteaduslikke avastusi, ekspertide arvamusi kui isiklikke kogemusi.

«Ajal, mil abielu leiutati, viskasid kõik kolmekümneselt sussid püsti. Tänapäeval elame aastakümneid rohkem ja peame ikkagi ühe ja sama inimesega «kuni surm meid lahutab» hakkama saama. Õnneks on nüüd olemas äärmiselt lollikindel manuaal, kuidas suhte eest hoolt kanda, et see ka püsima jääks,» soovitab Luitsalu. «Värskeid vaatenurki on palju. Muuhulgas lükatakse ümber vanamoodne müüt, et vihasena ei tohi magama minna. Miks mitte, selgub raamatust!» Ükskõik, kas lugeja suhe on kriisis või vajab vaid veidi putitamist, annab raamat pikaks ajaks mõtteainet.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles