Mida arvavad raamatust «Eluterve pohhuist» Peep Vain, Jesper Parve ja Alar Ojastu?

Copy
Tom Valsberg.
Tom Valsberg. Foto: Erakogu

Tom Valsberg on maailmarändur ja väelaulik, kelle viimati ilmunud raamat «Eluterve pohhuist» on juba pikalt olnud raamatute müügitopis.

Kes siis ikkagi on eluterve pohhuist? See on tegelane, kes hoolib, aga ei muretse. Ta annab endast alati parima, sest siis on ta vaba kahetsusest ja süütundest. Ta teab, et kui keegi ütleb talle «ei», siis ei tähenda, et seda asja ei saa teha koos selle inimesega. Tal on suva. Ta proovib kellegi teisega. Eluterve pohhuist ütleb oma ideed alati välja, isegi kui need võivad  tunduda teistele lollakad. Ta teab, et geniaalses ideed on lollide ideedega äravahetamiseni sarnased hetkeni, kuni keegi need ellu viib.

Mida arvavad Tom Valsbergi raamatust aga Peep Vain, Jesper Parve ja Alar Ojastu?

«See raamat on sügav, praktiline, vajalik, julge ja päris... nagu Tom ise. Samas lihtne, soe, kerge, vaba, aus ja ehe... samuti nagu Tom ise. Aitäh selle raamatu eest,» ütleb tippkoolitaja Alar Ojastu.

«Mulle meeldib Tommi raamat. Seal on neid asju kõvasti vähem, millega ma nõus ei ole, kui neid, mida ta oleks justkui minu pealt maha kirjutanud. Inimestest hoolimine on oluline, aga stressivabaks eluks peab tõepoolest olema teatud asjadest rõõmsalt täiesti poogen,» kommenteerib raamatut Peep Vain.

«Ajal, mil sõideti vanade bemmidega ja kanti kaelas pöidlajämedust kuldketti, tegi Tom mulle selgeks, et elus on palju olulisemaid asju. Need on emotsioonid, kogemused ja mälestused. Tommi uus raamat aitab eriti humoorikal viisil muuta suhtumist ja vaatenurka just siis, kui kõik tundub korraks pekkis ja tahad kogu maailma puu taha saata,» lisab kirjanik Jesper Parve.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles