Ettevõtja Vallo Arumäe raamatusoovitused, mis avaldavad edu saladuse

Copy
Vallo Arumäe
Vallo Arumäe Foto: Erakogu

Vallo Arumäe alustas äritegevusega 20 aastat tagasi, olles siis alles 25-aastane. Kokku on ta aastate jooksul juhtinud 12 ettevõtet. Alljärgnevad raamatud on aidanud Vallol saavutada suuremat vabadust ja avardanud tema mõttemaailma.

«Rikas isa, vaene isa» Robert Kiyosaki

Robert Kiyosaki on kirjutanud raamatu, mis purustab müüdi, et rikkaks saamiseks on vaja teenida kõrget palka; seab kahtluse alla tõekspidamise, et teie maja on vara; näitab lastevanematele, miks ei saa loota sellele, et koolis nende lastele raha kohta midagi õpetatakse; defineerib ükskord lõplikult varad ja kohustused ning näitab lugejatele, mida on vaja õpetada lastele raha kohta, et nad oleksid tulevikus edukad.

«Rahavoo kvadrant» Robert Kiyosaki

Menukiks saanud raamatus selgitab Robert T. Kiyosaki, miks mõned inimesed töötavad vähem, aga teenivad rohkem, maksavad vähem makse ja tunnevad ennast rahaliselt kindlamalt kui teised. Ta kinnitab, et tuleb lihtsalt teada, millises kvadrandis töötada ning millal.

«Mõtlemist muutes rikkaks» Napoleon Hill

25 aastat uuris ja intervjueeris raamatu autor Napoleon Hill eelmise sajandi alguse maailma kõige rikkama mehe Andrew Carnegie juhendamisel 500 kõige edukamat inimest. Selles ajatus klassikas avaldab ta saladused, mis on olnud edukate inimeste saavutuste põhjusteks. Siin on lihtsad, kuid samas võimsad ning toimivad valemid, mis aitavad sind ja suunavad eesmärkide saavutamisele. Süsteemsus, lihtsus ja terviklikkus muudavad selle raamatu unikaalseks ja kordumatuks.

«Babüloni rikkaim mees» George S. Clason

Vanad babüloonlased olid esimesed inimesed, kes avastasid universaalsed jõukuse seadused. George S. Clason paljastabki oma bestselleris «Babüloni rikkaim mees» need saladused, mille kasutajad on läbi sajandite loonud, kasvatanud ja säilitanud oma jõukust.

«Babüloni rikkaim mees» on justkui jõukuse ja finantsilise hariduse aabits.

«Miljonäri mõtteviisi saladused» T. Harv Eker

T. Harv Ekeri raamat «Miljonäri mõtteviisi saladused» on kiirtee teadmistest, mis viinud tippu lugematul hulgal inimesi, kes neid põhimõtteid enda elus teadlikult kasutanud on. Nende põhimõtete alusel tehtud koolitused on aga tänaseni ühed enim müüdud maailmas.

Autor pakub uusi mõtlemise kontseptsioone ja ütleb sirgjooneliselt: «Anna mulle viis minutit ja ma võin ennustada sinu finantsilist tulevikku terveks eluks.» Tema meetod selleks on sinu rahalise mõtlemise ja edusse suhtumise hindamine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles