Mida teha, kui sulle öeldakse ei? Joel Juht õpetab võitlema ei-vastusega

Copy
Joel Juht.
Joel Juht. Foto: Erakogu

Joel Juhti teatakse peamiselt kui tantsijat ja koreograafi ning Eesti esimese tänavatantsukooli JJ-Street Dance Company loojat. Raamatus «Joel Juht. Võitlus EI-vastusega» jutustab ta, kuidas sport on õpetanud talle distsipliini, kuidas uute eesmärkide ja raskuste ületamine on andnud jõudu ja motivatsiooni, et panustada oma aega juhtimisse ja noorte arendamisse. See on raamat eneseusust ja võitlustest ei-vastustega.

  • «Joel on ühest küljest lapsemeelne, aga teisest küljest suure südamega poiss, kes hoiab ühtmoodi nii noori kui vanu inimesi,» räägib Reet Linna, kes kohtus Joeliga saates «Kuulus ja kummaline». Reet viis tänavatantsija kokku hiphopihuviliste vanaprouadega ning kutsus mehe «Prillitoosi» pajatama polaarmaratonist Kanadas. «Joeli väga keerulise lapsepõlve tõttu oskab ta teist inimeste mure- ja valupunkte hästi näha ning see on ülioluline,» ütleb ta.
  • «Joel on hea mõttes hull! Ta teeb kõvasti tööd, et midagi saavutada. Minul on põhjust Joeliga absoluutselt rahul olla,» räägib maadlustreener Tiit Uspenski.
  • «Kui mulle öeldakse ei, siis ma võtangi seda kui eid. Kui Joelile öeldakse ei, siis tema, raibe, enne seljast maha ei roni, kuni talle vastatakse jah,» kirjeldab Joeli JJ-Street tantsukooli juht Peeter Taim.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles