Katrin Siska: rasedus oli minu kõige õnnelikum aeg!

Copy
Katrin Siska rasedana Arubal.
Katrin Siska rasedana Arubal. Foto: Erakogu

Eksninja, avaliku elu tegelane ja blogija Katrin Siska on 7-aastase poja ema. Tänu sellele, et Katrin on elu aeg päevikut pidanud, on tal kõik kenasti kirjas ja nii mäletab ta selgelt, et rasedus möödus kergelt ja rõõmsalt, olles tõeliselt õnnelik aeg.

«Ma tegin terve raseduse ajal regulaarselt trenni ja käisin iga päev jalutamas. Tänu sellele olin ka suurepärases vormis ning magasin hästi. Valmistasin endale ja oma elukaaslasele iga päev maitsvaid ja tervislikke roogasid ning seiklesime maailma eri paigus päikeselistes riikides, kus ma filmisin ja pildistasin palju,» räägib Katrin portaalile rasedamarkmik.ee.

Kõik oli täiuslik

Rasedamärkmik.
Rasedamärkmik. Foto: Marit Mänd

Kui Katrin peaks uuesti rasedaks jääma, siis ei teeks ta mitte midagi teisiti - kõik oli ideaalne. «See oli minu elu kõige ilusam aeg! Kõik oli täiuslik - mu enesetunne, mu keha ja mu suhe iseenda ning mu elukaaslasega,» meenutab ta seda ilusat ja õnnistatud aega.

Teistele soovitabki ta sama - hoolikalt tegeleda iseendaga, see hõlmab tervislikku toitumist, joogat ja muud trenni, looduses jalutamist jne, vähendada töökoormust hiljemalt 5. kuust miinimumini ja viimasel 2-3 raseduskuul võimalusel tööst täielikult puhata. «Vältida tuleks igasuguseid stressiallikaid!» soovitab ta soojalt.

Katrin on mitmekülgne naisterahvas, kes naudib vaheldust, toimekust ja mitmete projektidega tegelemist. Nii on ta aktiivne blogi ja vlogi pidaja, seikleb oma kolmeliikmelise bändi ehk poja ja elukaaslasega mööda laia ilma, elades igal aastal umbes neljas erinevas riigis. Reisidel sisustab Katrin aega kokkamise, treeningu, pildistamise ja filmimisega, riputades kogu materjalist parimad palad üles oma kodulehele ja Youtube’i kanalisse.

Toimekas olemine on minu teadlik valik

Katrin Siska retseptiraamatu esitlusel.
Katrin Siska retseptiraamatu esitlusel. Foto: Erakogu

Katrini sulest on ilmunud ka raamat «Rõõm toidust. Püsi terve, energiline ja sale!», mis tekitab küsimuse, et kuidas suudab ta lapse kõrvalt nii tegus ja toimekas olla? «Toimekas olemine on minu teadlik valik. Ühel perioodil enda elus valisin olla «mitte toimekas» ja selle tagajärjel võtsin kaalus juurde ning kaotasin iseennast. Sellepärast tegelikult just sündiski minu vahva tervislike roogadega retseptiraamat, mille menüü mind saledasse vormi tagasi aitas,» tõdeb naine.

Ta teab, et kui toitumine on vale, siis ainuüksi trennist kaalu alandamiseks ei piisa. «See, mida-kui palju-millal me sööme, mõjutab väga palju meie keha, energiataset ja enesetunnet. Mul on väga hea meel, et sain kaante vahele oma lemmikretseptid, sest söögi tegemine ja fotograafia on alati minu suureks kireks olnud!» ütleb ta õnnelikult.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles