Ilmus Eesti ärikeskkonnast lähtuv raamat äriplaanide koostamisest

Copy
Sirle Truuts.
Sirle Truuts. Foto: Erakogu

Lugejateni on jõudnud Sirle Truutsi raamat «Eduka äriplaani koostamise valem», mis toetub autori rohkem kui 10 aasta kogemusele, andes lugejale edasi praktilisi juhiseid ja näiteid eduka äriplaani koostamiseks.

Raamat sisaldab lihtsat ja seostatud ülevaadet ettevõtlusest, äriplaani koostamisest ja rahastajate ootustest ettevõtja jaoks positiivse rahastusotsuse tegemisel. Lisaks on autor raamatusse kokku kogunud 75 enamlevinud märkust rahastajatelt äriplaanides esinevate puuduste kohta, mille tulemusel on rahastustaotlusele tehtud eitav otsus.

«Raamatu «Eduka äriplaani koostamise valem» ilmumine on minu jaoks eriline sündmus, mis võtab kokku minu pikaajalise töökogemuse nii ettevõtete panganduses kui ka äriplaanide koostamises,» ütleb Sirle Truuts. «Raamatu olen kirjutanud eelkõige ettevõtlikule inimesele või äriplaani koostajale, kes soovib mõista äriplaanide olemust ja rahastajate ootusi. Sageli just nende asjaolude vähene mõistmine loob ebaedukaid äriplaane, mille koostamiseks on sageli kulutatud palju aega ja raha.»

Sirle Truutsil on pikk kogemus ettevõtluses, äriplaanide kirjutamisel ja rahastusotsuste tegemisel panga krediidikomitees.

Küsimusele «Milline on eduka äriplaani koostamise valem?» vastab Sirle: «Edukas äriplaan ei kirjelda mitte seda, MIDA ettevõtja teeb, vaid annab vastuse küsimusele – KUIDAS ta seda teeb. Edukas äriplaan on praktiline juhend nii ettevõtlusega alustamiseks kui ka uue ärisuuna arendamiseks.»

«Eduka äriplaani koostamise valem»
«Eduka äriplaani koostamise valem» Foto: Raamat
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles