18+ ⟩ 3 erootilist raamatut, mida on võimatu käest panna

Anna Maria Naanuri
, suvereporter
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Pexel.com

Iga naise öökapis on peidus üks tõeliselt kirgi küttev raamat, mida õhtuti lugedes kaob kogu ümbritsev maailm ning alles jääb ainult iha iga järgneva sõna järele. Raamatukriitikute hinnangul on just need kolm raamatut lugejale täiesti vastupandamatud.

1. Christina Lauren «Beautiful Bastard» (eesti k. Ilus tõbras)

Apollo e-poes on raamat olemas SIIN.

Christina Lauren «Ilus tõbras»
Christina Lauren «Ilus tõbras» Foto: Kirjastus Tänapäev

Ambitsioonikas noor praktikant ning perfektsionistist ülemus. Terasel ja töökal ärijuhtimise tudengil Chloe Millsil on ainult üks probleem – tema ülemus Bennett Ryan, kes on ennasttäis, järsk, sapine – ja täiesti vastupandamatu. Bennett naaseb Pariisist Chicagosse, et võtta üle perekonna hiigelsuure meediakontserni juhtimine. Tal polnud aimugi, et tema praktikandist assistent on vastupandamatult ahvatlev, kuid täiesti marruajav olend. Ometi on nad sunnitud töötama iga päev külg külje kõrval. Kuulujuttudest hoolimata pole Bennettil kunagi olnud töö juures ühtki suhet. Kuid Chloe on nii kütkestav, et mees on valmis reegleid rikkuma – need sõna otseses mõttes purustama –, et vaid naine endale saada. Igal pool ja igal moel. Kui nende iha teineteise järele ületab igasugused piirid, peavad Bennett ja Chloe lõpuks otsustama: millest nad on valmis loobuma selleks, et olla koos?

2. Sylvia Day «Crossfire» seeria (eesti k. Risttuli)

Apollo e-poes on seeria esimene raamat olemas SIIN.

Sylvia Day «Crossfire» esimene osa
Sylvia Day «Crossfire» esimene osa Foto: Kirjastus Helios

Seerias on ilmunud kokku viis raamatut, mis on lugejate seos populaarsust kogunud üle terve maailma. Esimest osa peetakse kriitikute hinnangul kõige mõjusamaks ning vastupandamatuks osaks, mille lühikirjeldus on järgnev.

Gideon Cross tuli mu ellu nagu välgusähvatus öises taevas, ta oli ilus ja geniaalne, okkaline ja kiirgavalt kuum. Mind tõmbas tema poole nagu ei miski muu minu varasemas elus. Ma ihalesin iga tema puudutuse järele, isegi teades, et see muudaks mind nõrgemaks. Mu hing oli haavatud ja tema tulek avas mõrad minus nii kergelt. Gideonil tuli võidelda enda deemonitega. Meist oleksid saanud peeglid, näidates vastastikku oma kõige isiklikumaid haavu ja ihasid. Tema armastuse köidikud muutsid mind, samal ajal kui ma lootsin, et meie minevike paine meid ei lahutaks.

3. Samantha Young «Dublin Street» (eesti k. Dublini tänav)

Apollo e-poes on raamat olemas SIIN

Samantha Young «Dublin Street»
Samantha Young «Dublin Street» Foto: Kirjastus Ajakirjade Kirjastus

Neli aastat tagasi jättis Jocelyn seljataha traagilise mineviku Ameerika Ühendriikides ja alustas uuesti Šotimaal. Vaikides maha oma leina, ignoreerides valusaid mälestusi ja jätkates ilma lähedaste suheteta. Tema üksildasevõitu elu kulgeb rahulikult kuni kolimiseni uude korterisse Dublin Streetil, kus ta kohtab meest, kes tema hoolikalt korraldatud maailma segi paiskab.

Braden Carmichael on harjunud saama, mida soovib, ja ta on võtnud nõuks saada Jocelyn enda voodisse. Teades, kui pingsalt Joselyn püüab lähedasi suhteid vältida, pakub Braden välja nende suhteks sellise korralduse, mis rahuldab esialgu mõlemaid. Nende omavaheline intensiivne ja seksapiilsusest särisev külgetõmme ei saa jääda rahuldamata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles