PANACHE DESAI ⟩ Väärtusta ennast sellisena, nagu sa oled!

Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Pexel.com

Vaimse õpetaja ja visionääri Panache Desai raamat «Väärtusta ennast» räägib eneseväärtustamise olulisusest inimese elus, jagades juhiseid, kuidas selle teemaga oma elus hakkama saada.

Desai on tänapäeva visionäär ja vaimne õpetaja, kes rõhutab armastuse ja eneseväärtustamise tähtsust. Tema seminaridel ja töötubades käib tuhandeid inimesi kogu maailmast. Tänapäeval kuuleb paljude inimeste suust lauset: «Ma ei ole piisav.» Miks see nii on ja kust see ebakindlus on alguse saanud, tasub igaühel endal mõtiskleda.

Panache Desai «Väärtusta ennast».
Panache Desai «Väärtusta ennast». Foto: Kirjastus Pilgrim

10 inspireerivat mõtet Desai raamatust.

  1. Väärtusta ennast sellisena, nagu sa oled – see on väga oluline.
  2. Kui sul on kontakt armastusega enda sees, siis oled rahus enda ja kõigi teistega oma elus.
  3. Kui liigud vastupanust, klammerdumisest ja vastumeelsusest aktsepteerimisse, armastusse ja ühendusse, siis oled transformeerunud.
  4. Üsna sageli püüame tulevikus saada paremaks, «parandada» end, et tunda, et teised meid armastavad ja aktsepteerivad. Aga tõde on see, et universaalne armastus on juba sinu sees olemas, praegu, sellisena, nagu sa oled.
  5. Armastus ei tähenda omamist, vajamist, kontrollimist, saavutamist või millegi saamist. See tähendab Tegeliku Mina otsest kogemist.
  6. Kaine mõistus, küsimuste esitamine ja arusaamine on valgusallikad, mis võimaldavad sul lasta minna reaktiivsusel ja toovad sind isikliku vastutuse, aususe, selguse ja otsusekindluse juurde.
  7. Mõista, et kogu see reaalsus teotab sinu avardumist. Lase minna minevikul, ohvritunded ja oma elulool, sest tõsi on see, et sina pole su elulugu. Sina pole su valu. Sina pole su positsioon. Sa pead õppima usaldama elu ja laskma minna kõigel, mis looritab su Tegelikku Mina.
  8. Elu esitab sulle alati väljakutseid, et tuua sind jäikusest paindlikkusse, kontrollimisest lubamisse. Kui sa ei näe seda tõde, siis koged vastuolusid, pingeid, ning kannatus vaid suureneb ja põhjustab sulle füüsilist, meelelist, emotsionaalset viletsust.
  9. Olla autentne inimene tähendab hoida sisimas oma teadlikku rõõmu, külluse, rahu, armastuse ja täitumuse kogemust – olla ühenduses universumiga – elada sind ümbritseva maailma voolus ja hetkes. Kõik see on sinu sünniõigus.
  10. Pole oluline, kuidas su elu on siiani kulgenud. Pea meeles seda, et igal hommikul avad sa oma silmad ja võidad elus olemise loteriil.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles