5 remondiks abistavat raamatut igale kodukõpitsejale

Copy
Foto: Shutterstock

Puhkuse ajal on hea võimalus oma kodule veidi värskem ilme anda. Oskuste puudumise korral ei tasu aga uisapäisa pihta hakata ja alustuseks võiks oma teadmisi pisut täiendada. Siin on väike valik raamatuid, mis sel puhul kindlasti abiks on.

«Kodu remonditööd», Alison Jenkins.
«Kodu remonditööd», Alison Jenkins. Foto: Kirjastus Varrak

1. «Kodu remonditööd. Nõuanded, töövõtted, õpetused ja nipid»

Alison Jenkins

Selles asjalikus käsiraamatus on rohkesti professionaalseid nõuandeid, töövõtteid ja nippe, mis abistavad algajat ja juba kogenumat koduremontijat esimese suure projekti elluviimisel. Selged ja lihtsad juhendid aitavad hea tulemuse saavutada vähese ajakuluga ning vältida tavalisi komistuskive ja vigu, mis hobiremontijat sageli varitsevad.

2. «Oma Maja»

Toimetanud Heli Lehtsaar-Karma

«Oma Maja» on hea kogumik kõigile, kel plaanis või käsil kodu ehitamine või remont, aia kujundus või interjööri värskendamine. Sealt leiab näpunäiteid, mida ehitamise ja remontimise juures silmas pidada, milliseid lahendusi valida, lisaks rohkelt ideid.

3. «Põrandad ja nende viimistlus»

Taisto Ahonen

Raamatus tehakse selgeks põrandakatmise põhiteadmised, tööohutus ning üldteadmised põrandatest ja nende konstruktsioonist. Jagatakse rohkelt soovitusi, kuidas katta erinevate ruumide põrandad ja aidatakse orienteeruda eri materjalide maailmas.

«Värvimine ja tapeetimine», Per Hemgren, Henrik Wannfors.
«Värvimine ja tapeetimine», Per Hemgren, Henrik Wannfors. Foto: Sinisukk

4. «Värvimine ja tapeetimine»

Per Hemgren, Henrik Wannfors

Raamatus käsitletakse teemasid: värvilahenduste koostamine, eeltööd ja värvi eemaldamine, värvimine ja lakkimine, tapeedi ja kanga paigaldamine.

5. «Koduraamat 2»

Monika Süvar

See on hea raamat neile, kes uut kodu planeerivad soetada, ehitada või olemasolevat remontida ja sisustada. Hoolsad lugejad päästavad end kümnetest probleemidest, mis kodu tegemise käigus teadmatusest ikka tekivad ning enamasti rahakotti ja hingerahu kahjustavad. Tarkust jagavad eriala tippspetsialistid.

Vaata kogu ehitus- ja remondikategooriat siit!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles